Хамес: Аз мога да заменя Меси и Роналдо


Хамес: Аз мога да заменя Меси и Роналдо
Снимка: Getty Images/Gulliver

2093 0

Полузащитникът на Байерн (Мюнхен) Хамес Родригес е готов да се превърне в новата суперзвезда във футбола. Колумбиецът заяви, че той може да замени Меси и Роналдо на пиедестала на световния футбол.

"Мога ли да заменя Меси и Роналдо? Защо пък не? Те са големи футболисти. Ще бъда готов за всичко, което готви бъдещето, за всички промени в световния футбол", каза Родригес, цитиран от "FourFourTwo".

"В Байерн са събрани големи играчи, борбата за място в основния състав ще бъде гореща. Аз трябва да спечеля своето място, като тренирам усърдно всеки ден. Искам повече игрови минути, искам да постигна по-голям успех от миналия сезон. Байерн е уникален клуб, който е длъжен да печели трофеи. Надявам се, че ще продължим да побеждаваме и предстоящия сезон", добави полузащитникът.

Байерн взе Хамес под наем за 2 години. За това немският клуб ще плати 10 милиона евро, а ако иска да купи колумбийския национал, клубът ще трябва да брои 35,2 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички