Халф на Байерн (Мюнхен) недоволства от малкото изяви


Халф на Байерн (Мюнхен) недоволства от малкото изяви
Снимка: Getty Images/Guliver

1325 0

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Ренато Санчес изрази недоволство от липсата си на игрово време под ръководството на Нико Ковач и призна, че най-вероятно ще търси своите шансове в друг отбор.

"Не съм щастлив в Байерн. Тренирам здраво, но не получавам шансове. Трябва да преценя кое е най-доброто за мен. Искам да играя повече и може би това ще стане в друг отбор. Ще трябва да помисля", коментира Санчес пред Кикер.

21-годишният португалец дойде на "Алианц Арена" от Бенфика през лятото на 2016-та година срещу 35 милиона евро, но така и не успя да се наложи при баварците, като изкара и неуспешен период под наем в Суонзи миналия сезон. Санчес е започнал като титуляр едва четири мача в Бундеслигата от началото на сезона, като треньорът Ковач предпочита да залага на Хави Мартинес, Тиаго Алкантара и Леон Горецка за средата на терена. През януарския трансферен прозорец интерес към младия португалец проявяваше тимът на ПСЖ, но Ковач не искаше да се раздели с футболиста си и в крайна сметка Санчес остана в Байерн.

Байерн планира сериозно подновяване в състава си, за което ще бъдат привлечени няколко нови класни футболисти. Повече по темата четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички