Джейдън Санчо обиден на Борусия Дортмунд


Джейдън Санчо обиден на Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images/Guliver

3597 0

Халфът на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо е сериозно обиден на клуба за отношението към него в последните седмици. Младият англичанин беше глобен през октомври, заради по-късното си завръщане от мачове на националния отбор на Англия, като бе изваден от стартовия състав на Дортмунд. За капак на всичко Санчо бе заменен още в 36-тата минута от мениджъра Лусиен Фавър в скорошното дерби срещу Байерн Мюнхен, като причината за неговата смяна бе, че според наставника представянето му "не е било достатъчно добро“.

19-годишното крило е определил смяната като „отвратителна“ и сподели, че се почувствал унизен от това, че е заменен още в средата на първата част. Въпросните събития още повече засилват спекулациите за евентуален негов трансфер през идното лято, като Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид вече следят ситуацията. В петък Санчо се представи на високо ниво, като положи основите на частичния обрат на Борусия Дортмунд в мача срещу Падерборн, след като отбеляза първия гол и асистира на Марко Ройс за третия гол при равенството 3:3.

Младият англичанин вече има 4 гола и 6 асистенции в 10 мача от Бундеслигата през този сезон. Ако от Дортмунд са принудени да продадат Санчо, то клубът, който ще го привлече, ще трябва да плати около 100 милиона евро за неговите услуги. А ето какво каза един от бишвите играчи на Ливърпул за Санчо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички