Джака може да се озове в изненадващ немски клуб


Джака може да се озове в изненадващ немски клуб
Снимка: Getty Images/Guliver

1856 0

Херта Берлин се интересува от полузащитника на Арсенал Гранит Джака през януарския трансферен прозорец, съобщава Sky Germany. Наставникът на тима Юрген Клинсман, бивш нападател на Тотнъм, е в търсене на опорен халф и според информациите швейцарският национал е сред трансферните му цели, след като бъдещето на Джака в Арсенал е несигурно след скорошните проблеми с привържениците на клуба.

Според Sky Germany клубът от Бундеслигата, който е на 13-а позиция в таблицата, се надява да убеди Джака и Арсенал за сделка с „финансово разумен пакет“. Счита се, че Джака ще бъде отворен към преминаване на „Олимпиащадион“, след като предишният мениджър на Арсенал Унай Емери му отне капитанската лента.

Швейцарецът се извини на феновете, след като отправи неприлични жестове и думи при смяната си в мача с Кристъл Палас през ноември – действия, заради които бе освиркан от привържениците на „топчиите“. Впоследствие той обяви, че твърдо застава зад отбора, но след като Микел Артета бе назначен за постоянно, което поставя под въпрос бъдещето на 27-годишния футболист на „Емирейтс“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички