Двама от набедените за "палачи на Анчелоти" проговориха


Двама от набедените за "палачи на Анчелоти" проговориха
Снимка: Gulliver/GettyImages

1363 0

Преди няколко дни лично Ули Хьонес обяви, че цели петима играчи на Байерн Мюнхен са били настроени срещу Карло Анчелоти и са част от причините, поради които италианският специалист беше уволнен. Въпреки че не ги назова поименно, в Германия са категорични, че част от тях са Ариен Робен, Франк Рибери, Матс Хумелс и Томас Мюлер. Именно последните двама проговориха по темата.

Атакуващият халф беше категоричен, че вината за слабото представяне на Байерн Мюнхен не може да бъде хвърлена само върху италианския специалист. "При цялото това качество, което имаме в състава, не може вината да бъде само в един треньор“, сподедели футболистът.  Разкриха петимата заговорници срещу Анчелоти   "Ние самите трябва да си направим много сериозни анализи".

Матс Хумелс пък беше категоричен, че в нито един момент не е бил против треньора и не е казал и думичка, след като беше изваден от състава срещу ПСЖ.

"Не мога да говоря от името на останалите. Пише се, че петима футболисти стоим зад уволнението на Анчелоти. Не мога да говоря от името на останалите четирима, но аз не съм не съм говорил никога за това, че съм бил недоволен от факта, че останах на резервната скамейка в мача с ПСЖ. Пише за убийство на краля и за мен това не е наред. Нямам представа откъде идват тези информации. Или някой е написал това само защото не съм играл в мача. Това не ми хареса", категоричен бе защитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички