Борусия Дортмунд готови да продадат Санчо, вече изслушват оферти


Борусия Дортмунд готови да продадат Санчо, вече изслушват оферти
Снимка: Getty Images/Guliver

2387 0

Отборът на Борусия Дортмунд е готов да се раздели с една от звездите си Джейдън Санчо, след като си осигури подписа на друг от най-популярните млади играчи в Европа Ерлинг Браут Холанд. Немците изненадаха футболния свят в неделя, след като представиха норвежеца като свое ново попълнение за едва 18 милиона паунда, въпреки че нападателят бе свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед и други европейски грандове.

Идването на Холанд означава, че „жълто-черните“ ще продадат един от най-желаните играчи от тима Джейдън Санчо. Английският национал пристигна в Германия от Манчестър Сити през 2017г. за сумата от едва 8 милиона паунда. Крилото има 26 гола в 79 мача за Дормунд, като Челси, Манчестър Юнайтед и дори бившият му клуб Манчестър Сити желаят таланта в редиците си. За да притежава Санчо в редиците си някой от споменатите отбори ще трябва да извади сумата от 100 милиона паунда.

Манчестър Юнайтед изглеждат като клубът, който е на предна линия за подписа на Санчо. Шефовете на „червените дяволи“ са бесни, тъй като пропуснаха да подпишат с Ерлинг Холанд, като причината бе, че те отказаха да сложат откупуваща клауза от 42 милиона паунда на норвежеца. Сега обаче Солскяер може и да е доволен, тъй като отиването на Холанд в Дортмунд може да задвижи нещата по трансфера на Санчо. А ето кой футболист също вероятно ще напусне "Сигнал Идуна Парк".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички