Бившият тим на Клоп наказа Ливърпул в Индиана (ВИДЕО)


Бившият тим на Клоп наказа Ливърпул в Индиана (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1971 0

Борусия (Дортмунд) победи Ливърпул с 3:2 в първия мач на "червените" от предсезонното им турне в САЩ, игран на стадион "Нотр Дам" в Саут Бенд, Индиана. Мърсисайдци бяха без голяма част от основните си футболисти, включително Роберто Фирмино и Алисон, които доскоро бяха ангажирани с Копа Америка, както и Садио Мане и Мохамед Салах, които взеха участие в Купата на африканските нации.

Играчите на Борусия наказаха грешките в защита, които допусна неопитният състав, на който заложи мениджърyt на Ливърпул Юрген Клоп срещу бившия си тим. Още в третата минута нападателят на Дортмунд откри резултата, но в 35-ата минута Хари Уилсън изравни. През втората част в рамките на пет минути германският тим стигна до нови два гола, дело на Томас Дилейни и Якоб Брун Ларсен, а 15 минути преди края Райън Брюстър оформи крайното 2:3 от дузпа.

"Мачът бе тежък и за двата отбора. Видях много добри неща и добри индивидуални представяния, но очевидно това не е достатъчно. Много сме далеч от нивото, на което трябва да бъдем", коментира след двубоя Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички