Безумен гаф пратил трансферна цел на Байерн в Борусия (Дортмунд)


Безумен гаф пратил трансферна цел на Байерн в Борусия (Дортмунд)

1664 0

Ръководството на Байерн Мюнхен се слави с германска прецизност, когато става въпрос за сделки. Баварците са тихи и бързи на трансферния пазар и рядко пропускат открила се възможност за силен трансфер. През това лято обаче ФК Холивуд е допуснал сериозна грешка, която в крайна сметка е пратила една от целите на тима в Борусия (Дортмунд).

Става въпрос за Осман Дембеле - откритието на Рен, за което "жълто-черните" платиха 15 милиона евро през лятото. В момента той е титуляр за селекцията на Томас Тухел, но нещата можеха да са много по-различни.

АС НА ЮНАЙТЕД ПРЕД НЕРВЕН СРИВ

Според информация на Sport Bild, в края на миналата година Байерн се е опитал да преговаря с играча, свързвайки се с агента Баду Самбаг. Техническият директор на тима Михаел Рашке лично е водил разговорите, но се е оказало, че Самбаг вече не е агент на играча. Той обаче не е уведомил Байерн за това, а се е опитал да осъществи трансфера, а с това да си върне и играча.

Проучването в Дортмунд се е оказало по-добро и по същото време представителите на клуба са се свързали с новия агент на играча - Марко Кирдемир. Именно този агент е убедил Дембеле, че най-правилният клуб за неговото развитие е Борусия.

През първата половина на година 19-годишният флангови футболист е отказал оферти от Барселона, Реал, Байерн и ПСЖ, за да премине на "Сигнал Идуна Парк".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички