Байерн дава, но не продава Санчес на Милан


Байерн дава, но не продава Санчес на Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

1955 0

Босът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге отрече информациите, че клубът смята да продаде Ренато Санчеш на Милан. 19-годишният халф, който през изминалата година стана европейски шампион с Португалия, е поредната трансферна цел на новото ръководство на Милан. Според Румениге обаче единственият вариант Санчеш да заиграе на "Сан Сиро" е под наем.

"Бихме могли да го изпратим под наем за максимум една година, защото знаем, че той може да бъде добър и полезен играч на Байерн, заяви Румениге, който отличи високо представянето на полузащитника в приятелската среща с Челси, завършила 3:2 в полза на баварците. - Той игра невероятно и всички вие видяхте колко бе щастлив след края на мача."

Основното желание на Санчеш обаче е да играе редовно - нещо, което не се случи през изминалия сезон.

Португалският национал започна като титуляр в едва 6 мача в Бундеслигата. Освен това той не успя да се разпише нито веднъж в 25 мача във всички турнири, допринасяйки единствено с една асистенция.

"Проведох дълъг разговор с Ренато, след който обаче още не сме стигнали до окончателно решение. Неговото желание е не да напусне, а просто да играе, което съвпада и с нашите виждания", допълни още Румениге.

От своя страна спортният директор на Милан Марко Фасоне призна, че преговорите с Байерн за играча продължават.

"Не знам дали той ще бъде следващото ни ново попълнение. През последните 20, 25 дни водим непрестанни разговорите с Байерн и футболиста, но към момента от Байерн поставят условия, които ние не можем да изпълним. Може би обаче в следващите седмици ситуацията ще се промени".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички