Байерн Мюнхен се прицели в две от звездите на Висшата лига


Байерн Мюнхен се прицели в две от звездите на Висшата лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

3471 0

Медиите в Германия пишат днес, че шампионът на страната Байерн Мюнхен се е прицелил в две от звездите на английската Висша лига и ще направи всичко възможно, за да ги привлече през лятото.

През миналата седмица Байерн отпадна от Шампионска лига, а след това направи 2:2 с Майнц. Това е и причината медиите да смятат, че ръководството на клуба ще похарчи голяма сума пари през лятото, за да подсили тима си и да го подготви за спчелването на Шампионска лига догодина.

"Kicker" пише, че най-важен за баварците е Алексис Санчес от Арсенал. Освен солидна заплата, немският първенец може да предложи на атакуващия футболист да играе заедно със сънародника си Артуро Видал. 

Другият футболист, който попадна в полезрението на Карло Анчелоти и ръководството на Байерн е Кайл Уокър от Тотнъм. Капитанът на баварците Филип Лам ще се откаже от професионалния футбол след края на сезона и така в дясната част от защитата, тимът остава единствено с Джошуа Кимих.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички