Байерн Мюнхен се отказа от трансферна цел на Манчестър Юнайтед


Байерн Мюнхен се отказа от трансферна цел на Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1283 0

Ръководството на Байерн Мюнхен опроверга слуховете за трансфер на хърватския нападател Анте Ребич. Стрелецът на няколко пъти през това лято намекна, че иска да продължи бъдещето си извън Франкфурт, но изглежда, че това няма да се случи в Германия - или поне не в Мюнхен.

Ребич бе една от големите звезди на изминалото Световно първенство по футбол 2018 в Русия, като успя да помогне на Хърватия да достигне до финалния мач срещу Франция. Въпреки това, мениджърът на баварците Нико Ковач бе категоричен, че няма интерес към нападателя.

"Няма никаква връзка между Анте Ребич и Байерн. Той е страхотен човек и отличен футболист, но никога не е ставало въпрос за трансфер. Нямаме интерес днес, няма да имаме интерес и утре", заяви Ковач.

Това изявление на селекционера означава, че "червените дяволи" са основните заподозряни за подписа на хърватския таран, като Жозе Моуриньо разполага с ограничено време, ако иска да привлече нападателя на Айнтрахт. Трансферният прозорец на Острова затваря утре в 17 часа, което налага непременни действия на трансферния пазар.

"Червените" излизат в петък вечер за първия си мач от новия сезон във Висшата лига серщу Лестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички