Байерн Мюнхен провалил трансфера на Коутиньо в Барселона?


Байерн Мюнхен провалил трансфера на Коутиньо в Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

1649 0

Германският ежедневник "Bild" излезе с пикантна информация за проваления трансфер на Филипе Коутиньо в Барселона. Както е известно, това беше една от най-големите драми на трансферния прозорец през това лято, а в крайна сметка бразилецът остана в Ливърпул.

Във вторник президентът на "блауграна" Хосеп Мария Бартомеу обяви, че от Ливърпул са поискали 200 милиона евро за Коутиньо, въпреки че до последно мърсисайдци отказваха изобщо да разговарят с представители на каталунците. В сряда пък "Билд" информира, че причината трансферът да се провали е Байерн Мюнхен.

Според германската медия, Юрген Клоп е бил съгласен Коутиньо да бъде продаден срещу сериозна сума, но ако Ливърпул успее да привлече атакуваия халф на баварците Томас Мюлер. Мърсисайдци са получили категоричен отказ от страна на Карл Хайнц Румениге и компания, което е блокирало и продажбата на бразилския плеймейкър.

В момента Мюлер е със статут на резерва в Байерн, като получава рядко шансове от Карло Анчелоти и дори мисли за напускане. Барселона привлече Усман Дембеле за заместник на Неймар, а Коутиньо се опитва да се ре-интегрира в състава на Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички