Байерн Мюнхен има три опции в опита си да привлече Лерой Сане


Байерн Мюнхен има три опции в опита си да привлече Лерой Сане
Снимка: Getty Images/Guliver

1999 0

Немското издание "Bild" информира днес, че ръководството на Байерн Мюнхен не се е отказало от желанието да привлече Лерой Сане от Манчестър Сити. През лятото двата тима водиха сериозни преговори, като в медиите се появи информация за трансферна сума около 140 милиона евро.

Сане обаче получи неприятна контузия в мача за Къмюнити Шийлд срещу Ливърпул и още в началото на срещата напусна терена. Оказа се, че той има проблеми с връзките на коляното, което няма да му позволи да играе в следващите шест - седем месеца.

Според "Bild" в момента баварците обмислят три варианта за бъдещето на трансферната си цел. Единият е да го закупят сега срещу драстично по-ниска сума. Втората възможност е Сане да бъде купен през зимата, като до тогава да се след изкъсо възстановяването му, а третата опция е той да бъде купен другото лято, като се очаква да бъде напълно здрав.

През този месец медиите в Германия обявиха, че Лерой Сане се е договорил за три пъти по-висока заплата на "Алианц Арена". Подробности по темата може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички