Ариен Робен обяви следващия си клуб


Ариен Робен обяви следващия си клуб
Снимка: Gulliver/ Getty Images

5067 0

Звездата на Байерн Мюнхен Ариен Робен вече е на 33 и знае отлично, че краят на кариерата му е близко. Той все още е един от най-добрите атакуващи футболисти в света, когато не е контузен разбира се. През последните няколко сезона той често е измъчван от различни травми, но всеки път, когато се завърне на терена, впечатлява с класата си.

През последния сезон той вкарваше гол средно на 136 минути, но през по-голямата част от кампанията бе преследван от различни травми. Поради тази причина той вече мисли и за край на кариерата, като направи коментар пред "Kicker", като обяви, че има един клуб, в който той би искал да завърши бляскавата си кариера.

През юни 2018 година договорът му с баварците изтича, но холандецът иска да поиграе поне един сезон за един от бившите си отбори.

"Спокоен съм все още. Не знам какво може да стане през 2018 година. Не мисля за бъдещето, а само за настоящето. Не знам какво ще стане като спра с футбола, но знам, че искам да се завърна в Грьонинген, там, от където всичко започна. Имам отлични контакти с хората в клуба", сподели Робен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички