Анчелоти разкри кога мисли да се върне в треньорската професия


Анчелоти разкри кога мисли да се върне в треньорската професия
Снимка: Guliver/GettyImages

928 0

Карло Анчелоти потвърди, че мисли да остане настрана от футбола в следващите близо десет месеца и ще разглежда оферти за работа едва през юни. Той бе уволнен от Байерн през миналата седмица, а днес от германския клуб обявиха името на наследника му – Юп Хайнкес.

"Да бъде уволнен един треньор е част от неговата работа и това не е срамно за мен. В последните 22 години винаги съм имал добра връзка с футболистите, които съм тренирал, защото съм уважавал всички от тях“, коментира Анчелоти.

"Така процедирах и в Байерн. Дали играчите са били срещу мен? Не знам. Аз уважавах всеки един от тях, но като треньор трябва да избирам 11, които да излизат на терена и седем, които да останат на пейката.

Всичко опира до интелигентността на играчите и как приемат тези избори, както и клубът да подкрепя треньора си. Това приключение приключи, а новото ще започне някъде другаде. Аз съм във ваканция и ще остана в почивка десет месеца, до юни. Няма да се връщам скоро“, каза още именитият специалист.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички