Агентът на Левандовски за евентуален трансфер: Няма да коментирам нищо, после мен обвиняват


Агентът на Левандовски за евентуален трансфер: Няма да коментирам нищо, после мен обвиняват
Снимка: Gulliver/GettyImages

1301 0

Байерн Мюнхен остава "най-добрия отбор за Роберт Левандовски", твърди агентът му Чезари Кучарски, след като стана ясно, че интерес към поляка има от Челси и Манчестър Юнайтед.

В последните седмици се говори, че Левандовски не е доволен в Байерн Мюнхен, особено след като Пиер-Емерик Обамеянг открадна наградата за Голмайстор №1 на немската Бундеслига в последния кръг. Тогава самият играч заяви, че съотборниците му не са направили нужното, за да може той да вкара достатъчно попадения и да грабне приза.

"Не искам да говоря по тази тема, защото каквото кажа тук ще бъде преведено дума по дума в Германия и медиите ще започнат да анализират. Освен това винаги, когато кажа нещо свързано с Роберт, аз съм обвиняван след това. 

Винаги съм го казвал, и още съм на това мнение - Байерн е най-добрият отбор за Роберт", сподели Кучарски пред полския сайт "Futbolfejs".

Полският голаджия има договор с немския шампион до лятото на 2021 година и никой в клуба не е притеснен, че той ще напусне.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички