Агентът на Йозил: Кроос, Нойер и Мюлер са или наивници, или заговорници


Агентът на Йозил: Кроос, Нойер и Мюлер са или наивници, или заговорници
Снимка: Guliver/GettyImages

2290 0

Агентът на Месут Йозил смята, че Тони Кроос, Мануел Нойер и Томас Мюлер са "или наивни, или пък заговорници". Причината за това обвинение се корени в изказванията на тримата срещу бившия им съотборник в националния тим, който се оттегли заради "расизъм и неуважение".

Д-р Еркут Согут защити своя клиент и от нападките срещу него заради снимката му с турския президент Реджеп Ердоган. Йозил бе яростно атакуван от Германската футболна асоциация и по-конкретно от нейния президент - Райнхард Гриндел. "В неговите очи съм германец, когато печелим, но съм емигрант, когато губим", оплака се Йозил.

Тони Кроос определи изявлението на Месут като "не на място" и че съдържа "безсмислици". Мюлер, от своя страна, отбеляза, че никога не е имало расизъм в националния отбор, а Нойер пък каза "националният отбор е за хора, които са горди от това да носят фланелката на Германия". Тези думи Соркут определи като "много разочароващи".

ЙОЗИЛ СЕ ОТТЕГЛИ ОТ БУНДЕСТИМА ЗАРАДИ "РАСИЗЪМ И НЕУВАЖЕНИЕ"

"Нойер директно обвини Месут в това, че не е носил националната фланелка с гордост, Мюлер пък мисля, че изобщо не е разбрал каква е ситуацията. Кроос трябва да обясни какво има предвид под "безсмислици". Има само две обяснения на ситуацията: те са или твърде наивни, или заговорничат". А относно снимката на Йозил с Ердоган, агентът му сподели: "Месут не е направил грешка. За него е чест да се срещне с президента".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички