Цял свят иска Златан Ибрахимович - вижте откъде идват офертите за него


Цял свят иска Златан Ибрахимович - вижте откъде идват офертите за него

2456 0

Всички искат Златан Ибрахимович. До това заключение можем да стигнем след думите на Мино Райола, че шведският нападател получава всякакви оферти и тепърва ще вземе решение за своята кариера.

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР, КОЙТО НЕ Е ПРАТИЛ ОФЕРТА ЗА ИБРА

Оказва се, че нападателят на ПСЖ е искан дори в Италия, където носи екипите на Интер, Милан и Ювентус. Отборите от Серия А обаче едва ли ще имат финансовия ресурс да предложат контракт на Златан, какъвто могат отбори от Висшата лига, както и от Китай.

"Всички отбори в Италия го искат, включително и Наполи, но там са по-добри в това да правят филми. Интер се интересува от него, но плановете на Ерик Тохир не са много ясни. Милан искат Златан повече заради публичността, отколкото за друго. Те имат нужда от поне 4 нови попълнения, за да са конкурентоспособни отново", сподели Райола.

СРАВНИХА ИБРА С ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ РОЛИ НА БРАД ПИТ

"Има оферти от няколко континента. Не мога да ви дам точни цифри, но говорим за много високо число, когато става въпрос за офертата от Китай. Ще разкрием повече парченца от пъзела, когато се върна от ваканция - след три седмици", каза още агентът на Ибра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички