Златан към съотборник: Какво по дяволите, аз не съм крал, аз съм Господ


Златан към съотборник: Какво по дяволите, аз не съм крал, аз съм Господ
Снимка: Guliver/GettyImages

3486 0

Бившият халф на ПСЖ Бенжамин Стамбоули разкри интересна история от престоя си в парижкия клуб, където в продължение на един сезон бе колега със Златан Ибрахимович. Полузащитникът разкрива, че е научил много от шведа, но и често се е смял с него. 

Ибра е познат с огромното самочувствие, което има, а Стамбоули разкрива поредната история, която доказва това твърдение. 

"Двамата бяхме на физиотерапия и гледахме новините по телевизията. Златан поиска да му преведа за какво се говори в момента, тъй като видя негова снимка на екрана.

За това му обясних, ставаше въпрос за това, че Златан е кралят на Париж. И очаквах да се зарадва, защото той е велик, а хората в Париж наистина много го обичат. Той обаче реагира по най-неочаквания начин. Беше много разгневен, обърна се към мене и ми изкрещя в лицето: Какво по дя*олите? Аз не съм кралят, аз съм Господ!

Той наистина е луд. В добрия смисъл. Той е лидер, има страхотен характер и сила на терена, която придава на отбора. Страхотен човек, който разчита случващото се преди всеки друг", споделя Стамбоули.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички