Защо да не вярваме, че Неймар ще отреже Реал и ще продължи в ПСЖ?


Защо да не вярваме, че Неймар ще отреже Реал и ще продължи в ПСЖ?
Снимка: Getty Images/Guliver

1586 0

Феновете на Пари Сен Жермен трябва да са се успокоили относно бъдещето на звездата Неймар в клуба, след като босът на парижани Насер Ал-Хелаифи потвърди, че той няма да ходи в Реал, а и самият играч разкри, че е щастлив във френската столица.

"Доволен съм от партньорите ми в отбора и съм щастлив в ПСЖ. Останалото са слухове", заяви неотдавна бразилецът.

Но никой не смята темата за Неймара в Реал за приключена. Когато става дума за медии, е нормално - те понякога пишат слухове и измислици. Но когато близки на играча започнат да говорят за трансфера му в испанския гранд, това започва да буди сериозни съмнения.

Например защитникът на мадридчани Марсело, който е съотборник с Неймар в националния тим на Бразилия.

"Неймар би паснал на играта на Реал, би било страхотно, ако дойде при нас. Смятам, че големите играчи трябва да са част от Реал и смятам, че Неймар все някога ще играе за нас", заяви Марсело, цитиран от "Marca".

Съотборникът на нападателя в ПСЖ - Тиаго Силва, също не е убеден, че такъв трансфер няма да се състои.

"Не зная дали Неймар ще премине в Реал. Не мога да говоря вместо него. Много новини в пресата не отговарят на истината. Някои обаче се оказват верни. Надявам се Неймар да остане, защото сме си поставили големи цели", заяви Силва, цитиран от Canal+.

Приятелят и също сънародник на звездата - Робиньо, също не изключва завръщането на звездата в испания, но на "Сантяго Бернабеу".

"Неймар може да премине в Реал. Това ще бъде трудно, защото той има контракт с ПСЖ за 5 години. Но всичко е възможно", увери Робиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички