Във Франция: Трансфер на Ерера ще разруши съблекалнята на ПСЖ


Във Франция: Трансфер на Ерера ще разруши съблекалнята на ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

2401 0

Бъдещето на футболиста на Манчестър Юнайтед Андер Ерера остава все така неясно, но по-вероятно изглежда той да напусне "червените дяволи" след края на настоящия сезон. Испанският футболист е много близо до трансфер в Пари Сен Жермен, като дори се появиха информации, че той е постигнал предварително споразумение с френския клуб.

Според информацията на френския вестник Le Parisien пристигането на испанеца на "Парк де Пренс" може да "взриви" съблекалнята. А причината е заплатата, която ще получава. Андер Ерера се очаква да прибира по 12 милиона евро на сезон, ако заиграе в Пари Сен Жермен.

Дори опитните играчи в тима, като Марко Верати и Маркиньос, не прибират подобни възнаграждения и със сигурност няма да реагират добре и Томас Тухел трудно би овладял положението. Ерера, чийто договор с Юнайтед изтича в края на сезона, не успява да се разбере относно финансовите си изисквания. И по този начин английският клуб най-вероятно ще го изпусне дори без трансферна сума.

А какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер относно ситуацията с Ерера - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички