ВИДЕО: Балотели отново показа дяволчето в себе си


ВИДЕО: Балотели отново показа дяволчето в себе си
Снимка: Официален сайт на Ница - http://www.ogcnice.com/fr/

1826 0

През настоящия сезон Марио Балотели отново напомни защо е смятан за един от най-талантливите нападатели на своето поколение, за когото се биеха европейските грандове. В осем мача в Лига 1 на Франция италианецът вкара осем гола и затвори устата на критиците, които му се присмяха, че смята да получи "Златната топка".

В голяма степен и благодарение на неговите усилия Ница застана на върха във френското първенство. Започна да се говори за връщането на Марио в националния отбор на Италия...

Въпреки това Балотели не винаги е пределно концентриран върху футбола. Това той показа в мача от 19-ия кръг на Лига 1 срещу Бордо, като пусна спящия в него "тъмен образ". В един момент от срещата нападателят загуби топката в борба със защитник на съперника и заради това го изрита по крака. С това си заслужи директен червен картон.

Това обаче не е първото изгонване на Балотели. В началото на октомври той отново видя червения картон, като все пак в този мач той вкара победния гол във вратата на Лориен. Марио обаче не успя да намери път към вратата на Бордо и мачът завърши 0:0. Въпреки това Ница запази преднината си пред Монако в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички