В ПСЖ оправдаха шокиращата загуба за Купата с Килиан Мбапе


В ПСЖ оправдаха шокиращата загуба за Купата с Килиан Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

2532 0

Голмайсторът на ПСЖ Килиан Мбапе и мускулната травма, която е получил през миналата седмица, са виновниците на парижани за фиаското за Купата на Франция. Шампионите загубиха финала срещу Рен след изпълнение на дузпи, въпреки че столичани поведоха с 2:0.

Томас Тухел обяви, че няма представа защо отборът му се е представил посредствено през второто полувреме, а неизвестната до момента контузия на Мбапе беше големият фактор, който Тухел отчете в липсата на голове от страна на нападателя.

“Трудно е за обяснение какво се случи. Започнахме много силно, бяхме организирани, имаше много качество в играта ни. Като цяло създадохме много възможности и положения. И при 2:0, а след това и при 2:1 обаче подходът ни беше сякаш водим 3 или 4:0, а мачът беше много отворен. След 2:2 Рен заигра по-добре и контролираше мача. Мбапе имаше много възможности да затвори мача, но не успя", каза Тухел.

В тренировката в петък той имаше някакви мускулни проблеми, които може би му попречиха да бъде уверен на познатото ниво днес. Може би това е обяснението и за постъпката му в края, когато получи червен картон. Имаме проблеми, както в нападение, така и в защита. В един момент се завърнаха много играчи след контузии и това наруши ритъма", оправда се още Тухел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички