Унай Емери обяви официално, че напуска ПСЖ


Унай Емери обяви официално, че напуска ПСЖ
Снимка: Getty Images/Gulliver

1578 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери обяви официално, че ще напусне клуба през лятото. Испанският специалист съобщи новината на днешна пресконференция на парижани преди неделното домакинство на Гингам.

Емери призна, че е провел среща с президента на клуба Насер Ал Хелаифи, на която двамата са стигнали до решението да преустановят съвместната си работа.

„Вече уведомих футболистите, че напускам. Благодаря на президента Насер Ал Хелаифи, на спортния директор Антеро Енрике, на феновете и всички играчи, с които работих през тези две години в клуба“, заяви 46-годишният Емери, който наскоро изведе парижани до титлата във френската Лига 1.

Унай Емери пое ПСЖ през лятото на 2016 година с очакванията той да донесе международни успехи на тима от „Парк де Пренс“, по подобие на тези, постигнати с бившия му отбор Севиля. Въпреки сериозните инвестиции в състава и привличането на бразилската суперзвезда Неймар за рекордните 222 милиона евро, испанският специалист така и не успя да направи желания пробив в Шампионската лига.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички