Тухел засипа с похвали играч под наем в клуба и заяви: Напълно щастлив съм с него


Тухел засипа с похвали играч под наем в клуба и заяви: Напълно щастлив съм с него
Снимка: Getty Images/Guliver

1523 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел засипа с похвали играч, който е под наем в клуба. Става въпрос за нападателя Мауро Икарди, който е собственост на Интер, но има голяма вероятност да премине за постоянно при френския шампион.

"Той е свикнал малко топки да достигат до него по време на мач. Имаме Ди Мария, Неймар и Мбапе, които са свикнали на обратното, така че е добър микс. Мауро свикна да работи за нас, стои на точното място дисциплинирано и освобождава пространства за съотборниците си, което е много важно. Не вкара в последните два мача, но свърши толкова работа в дефанзивен план. Нямам съмнения за Мауро. Напълно щастлив съм с него" - заяви Тухел.

Икарди има 17 попадения в 21 мача за ПСЖ. Прекрасната му форма не позволява на Единсон Кавани да си върне мястото след контузията, която го бе извадила от игра преди време. Това го прави апетитна хапка за някои топ клубове. Човек от ръководството на един от тях дори е готов да преговаря лично в Париж за него. Вижте за кой отбор става въпрос, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички