Тухел тотално е загубил тежест в съблекалнята на ПСЖ


Тухел тотално е загубил тежест в съблекалнята на ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1814 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел все повече губи властта си в съблекалнята на тима, съобщава "L'Equipe". Той е недоволен, че редица играчи в последно време не проявяват особено желание да си вършат работата. За пример се посочва нежеланието на няколко от подопечните му да отидат в Нант, за да играят срещу едноименния тим в мач от първенството. Впоследствие ПСЖ загуби с 2:3.

Според френското издание Тухел губи контрол над играчите си, както и тяхното уважение, а оттам и добрите си отношения с тях.

След загубата във финала за Купата на Франция срещу Рен нападателят на парижани Неймар обвини младите играчи, че не слушат треньорския щаб. Той е имал предвид неадекватното им отношение към последните тренировки, на които някои от футболистите се държали така, сякаш сезонът е свършил и лятната ваканция е дошла.

Въпреки че можеше да го стори далеч по-рано, ПСЖ спечели титлата на Франция предсрочно. В Шампионска лига обаче тимът отпадна в осминафиналите, където бе елиминиран от Манчестър Юнайтед. А какви промени се очакват в състава на парижани след отпадането в Шампионска лига вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички