Тухел обяви дали Неймар и Мбапе ще играят срещу Ливърпул


Тухел обяви дали Неймар и Мбапе ще играят срещу Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

1273 0

Наставникът на ПСЖ Томас Тухел разясни каква е ситуацията около двете контузени звезди в тима - Неймар и Килиан Мбапе. Те се завърнаха във френската столица с травми от международните мачове и със сигурност ще пропуснат домакинството на Тулуза от Лига 1 утре.

"Добрата новина е, че контузиите им не са сериозни, но няма да поемаме никакви рискове и те ще пропуснат срещата с Тулуза. Говорих с доктора и със самите играчи и моето мнение е, че те ще са на разположение за мача от Шампионска лига. Това няма да е първият път, в който играем без тях двамата и затова трябва да намерим решения, за да си свършим работата. Имаме много топ играчи, които има какво да покажат", каза Тухел на пресконференция преди мача от първенството.

Парижани могат да си позволят грешна стъпка в Лига 1, но не може да се твърди същото за мача им срещу Ливърпул от ШЛ. Отборът е на трето място в група "C" с пет точки и при загуба от "червените" по всяка вероятност ще се сбогува с турнира на богатите още след груповата фаза. От друга страна, евентуална победа ще означава почти сигурно класиране към осминафиналите. Последният двубой на ПСЖ е гостуване на Цървена звезда.

Как се стигна до контузиите на двамата - припомнете си в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички