Тухел не се притеснява от звездите в ПСЖ: Най-големите играчи са с най-леки характери


Тухел не се притеснява от звездите в ПСЖ: Най-големите играчи са с най-леки характери
Снимка: Getty Images/Guliver

2326 0

Новият наставник на Пари Сен Жермен Томас Тухел заяви, че не се притеснява от наличието на „силни характери“ в съблекалнята на френския шампион.

"Убедил съм се, че най-големите играчи са с най-леки характери, защото това, което ги интересува е да се съревновават и да печелят, заяви немският специалист на пресконференция в Сингапур преди двубоя с Арсенал от предсезонния турнир Международна шампионска купа. Парижани ще се изправят срещу бившия си наставник Унай Емери, който вече е начело на „артилеристите“.

"Разбира се, че в състава има силни характери, но това не ме притеснява. В крайна сметка всеки един в тази съблекалня е бил малко дете, което е искало просто да играе футбол. Точно към това се стремим и ние – да накараме футболистите да се наслаждават на играта. Но също така да оценят и усилената работа.

Немският наставник заяви също, че ще се постарае да помогне на звездата на тима Неймар да превъзмогне по най-бързия начин отпадането на Бразилия на четвъртфиналите на Световното първенство в Русия. Всеки, който работи в клуба иска да помогне на играчите да се почувстват много добре – възможно най-бързо, за да могат да се насочат към следващите си цели и да не мислят за случилото се на Мондиала. Неймар е голям играч, който знае как да приема както победите, така и загубите. Той е шампион и ние ще му помогнем да се завърне по-силен отпреди“, допълни още бившият наставник на Борусия Дортмунд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички