Треньор от Лига 1 заплаши с напускане заради трансфер


Треньор от Лига 1 заплаши с напускане заради трансфер
Снимка: Getty Images/Gulliver

1131 0

Треньорът на Бордо Густаво Пойет почти сигурно ще напусне клуба, след като ръководството продаде нападателя на тима Гаетан Лаборд против волята му. Уругвайският специалист е гневен на ръководството заради продажбата на 24-годишния юноша на клуба на Монпелие.

Снощи Бордо победи украинския Мариупол с 2:1 и се класира за плейофите на Лига Европа. Лаборд игра в първия мач и отбеляза два гола за победата с 3:1.

"Днес е най-лошият ми ден в Бордо, много съм разстроен. Това, което направи ръководството на Бордо, е недопустимо. Разговарях с тях за Лаборд. Казаха ми, че искат да го продадат, но им отвърнах, че не бива да го правят, докато не му намерим заместник. Те обаче не купиха никой и го продадоха. Вече обявихме състава за мача, но Лаборд не дойде на базата. Разчитах на него, а той вече е бил в Монпелие, за да подпише контракт там. Никой нищо не ми е казал. Ако утре (днес) не се появят публични обяснения за това решение, ще подам оставка. Това е неуважение към мен, запалянковците и целия отбор", обясни Пойет, цитиран от "L’Equipe".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички