Така ли се прави? Агентът на Бало изригна: Не го купувайте!


Така ли се прави? Агентът на Бало изригна: Не го купувайте!
Снимка: Instagram

2031 0

Един от най-влиятелните футболни агенти в света Мино Райола има много странни тактики за продажба на своите футболисти. Бизнесменът, който направи цяло състояние през това лято с продажбите на Погба, Михтарян и Златан Ибрахимович в Реал Мадрид, е наредил на президента на Ница да не взима по никакъв повод Марио Балотели във френския състав.

Както е известно, до последно италианският нападател не можеше да си намери отбор, но именно Ница го взе, а той се отблагодари за доверието с 4 гола в първите си два мача от Лига 1. Ако е зависело от Райола обаче, Марио май нямаше да е в Ница.

НАЙ-ВАЖНИЯТ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА ПОЛУЧИ ФЛАНЕЛКА НА БАЛО

"Преди важна среща за Марио, която беше забавена заради пристигането на Бало със самолет, Мино ми каза куп причини, поради които не трябва да взимаме играча", сподели президентът на тима Ривере.

"И, когато Марио се появи, той му каза: "Ето, казах на президента всичко лошо за теб". Това са тактики за продаване. Той доведе Бало в Ница, но не съм сигурен, че е много щастлив от този факт. Той ми каза: "За пръв път Марио сам ще си избере къде да играе", допълни президентът на Ница.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички