След отпадането от ШЛ, Верати си търси нов отбор


След отпадането от ШЛ, Верати си търси нов отбор
Снимка: Getty Images/Gulliver

2343 0

Една от звездите на ПСЖ Марко Верати най-вероятно ще напусне френския шампион. Ювентус и Байерн Мюнхен са фаворитите за подписа му.

Преди време италианският национал заяви, че иска да спечели трофея в Шампионска лига с парижани, но след фраматични обрат на Барселона, мечтата му няма как да се сбъдне. Това увеличава шансовете Верати да иска да продължи кариерата си на друго място.  

Италианският национал каза, че иска да остане на "Парк де Пренс" и да сбъдне мечтата си с триумф в Шампионска лига, но това беше преди тежката загуба с 1:6 от Барселона на "Камп Ноу".

Цената на италианеца е 80 млн. евро, а той няколко пъти е споменавал, че  не е крие симпатиите си към италианския шампион и мечтае да дебютира в Серия "А".

От друга страна, баварците имат силен коз за подписа му в лицето на Карло Анчелоти. Двамата работиха заедно в ПСЖ, а на "Алианц Арена" смятат, че Верати ще е идеалният заместник на Чаби Алонсо, който официално обяви приключването си с футбола в края на сезона. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички