Разкритие: Неймар не харесва никой треньор, критикувал и Енрике


Разкритие: Неймар не харесва никой треньор, критикувал и Енрике
Снимка: Guliver/Getty Images

1270 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар има конфликт с треньора си Унай Емери, но това съвсем не е първият случай, когато бразилецът е недоволен от наставника си. Според Goal.com бившата звезда на Барселона не харесва почти никой от досегашните си треньори и влиза в конфликти с повечето от тях от доста време насам.

Сайтът, който се позовава на източник, близък до нападателя, разкрива, че Неймар е недолюбвал и треньора си при каталунците Луис Енрике.

"Неймар не харесва никакви треньори. Проблемите му с тях са още от времето, когато беше в Сантос. Има ги както в клубовете, така и в националния отбор. Той се оплакваше от методите на работа на Луис Енрике. Изобщо не му харесваше изборът му на стартов състав и резерви", разкрива анонимният източник.

"Последната капка стана изявлението на асистента на Енрике Унсуе, който каза на Неймар да се концентрира върху футбола и да мисли за себе си, иначе ще завърши като Роналдиньо", допълва той.

Както напоследък пишат медиите във Франция, Испания и по света, звездата е в конфликт с Емери, като го смята за скучен и оспорва решенията му. Заговори се, че испанският треньор е съкратил видеоразборите си, за да угоди на бразилеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички