Ясно е колко време ще отсъства Мбапе


Ясно е колко време ще отсъства Мбапе

2143 0

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще отсъства от терените заради контузия между три седмици и един месец, съобщи Le Parisen. 20-годишният футболист получи травма в подколянното сухожилие по време на мача с Тулуза от трети кръг на Лига 1 и бе заменен в 66-ата минута.

Това означава, че Мбапе няма да бъде на разположение след паузата за националните отбори. Също така ще пропусне евроквалификациите на Франция срещу Албания и Андора. Контузия в двубоя получи и другият нападател Единсон Кавани, който напусна принудително терена още в 14-ата минута. Пари Сен Жермен спечели мача с 4:0, като и четирите гола бяха отбелязани през второто полувреме.

Ерик Чупо-Мотинг се разписа два пъти, Матьо Гонсалвес си отбеляза автогол, а Маркиньос стана автор на последното попадение в срещата. Пари Сен Жермен се изкачи на трето място в таблицата.

Вчера пък стана ясно, че ПСЖ е намерил заместника на напускащия Неймар. Новата звезда на парижани ще им струва 100 милиона евро и ще дойде от английската Висша лига. Повече по темата може да откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички