При Тухел в ПСЖ ще има само четирима неприкосновени играчи


При Тухел в ПСЖ ще има само четирима неприкосновени играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

3442 0

Когато Томас Тухел поеме юздите на Пари Сен Жермен, в състава ще има само четирима футболисти, които ще са неприкосновени. Всички останали най-вероятно ще бъдат готвени за продажба, пише "Sport Bild". От изданието, както и Байерн Мюнех, са убедени, че именно френският гранд ще е следващият работодател на сънародника им.

Както е известно, контрактът на настоящия треньор на парижани Унай Емери изтича в края на сезона и нов няма да му бъде предлаган. ПСЖ най-вероятно се е договорил вече с наследника на испанеца, който с известна сигурност ще бъде Тухел.

Немецът вече отказа на Байерн с обяснението, че се е разбрал с друг клуб. Според Карл-Хайнц Румениге това е ПСЖ.

Четиримата неприкосновени футболисти за Тухел ще бъдат Неймар, Килиан Мбапе, Марко Верати и Юлиан Дракслер. От останалите никой няма гарантирано място в състава. Особено голмайсторът Единсон Кавани, който ще бъде продаден при първото изгодно предложение.

Тухел вече е наясно и какво ще бъде първото му попълнение в ПСЖ. Той ще търси нов вратар, който да замени Ареола или Трап. В средата на терена пък бившият треньор на Борусия (Дортмунд) иска да види Миралем Пянич от Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички