Президентът на ПСЖ пуска Неймар на пазара само при едно условие


Президентът на ПСЖ пуска Неймар на пазара само при едно условие
Снимка: Getty Images/Gulliver

2791 0

Президентът на ПСЖ Насер Ел Хелаифи е имал разговор със звездата на тима Неймар относно желанието му да премине в Реал Мадрид през лятото. Бразилецът е получил думата на Хелаифи, че ако френският колос стигне до титлата в Шампионска лига, Ней ще бъде пуснат на пазара.

Бившият играч на Барселона се представя повече от добре на "Парк де Пренс" и от началото на сезона има 24 гола в 23 мача. Той обаче е смятан от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес за идеалния заместник на Кристиано Роналдо. Португалецът вече е на 32 години и е спряган за трансфер далеч от испанската столица.

В Реал никога не са крили желанието си да вземат Ней. През 2006, когато е едва на 13, той прекарва 20 дни пробен период, а през 2013 той отново е близко до трансфер на "Сантяго Бернабеу" след дълги разговори с Перес - и двата трансфера обаче пропадат.

През декември миналата година Перес направи интересно изказване, което бе директно насочено към Ней и желанието му да спечели Златна топка. 

"Когато един играч дойде в Реал, за него става много по-лесно да спечели Златна топка. Реал Мадрид е отбор, който ти дава всичко необходимо. Никога не съм крил, че правих опити да привлека Неймар", коментира тогава Перес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички