Президентът на ПСЖ: Имаме двамата най-добри в света


Президентът на ПСЖ: Имаме двамата най-добри в света
Снимка: Gulliver/GettyImages

1793 0

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи говори откровено за отношенията с Реал Мадрид след непрестанните спекулации, пращащи Неймар или Килиан Мбапе в "белия балет".  Според него между двата клуба има уважение и се надява наистина да е така. 

"Малко е разочароващо с непрестанните слухове, защото не е честно други клубове да говорят за наши играчи. Изобщо не ни харесваше това и имаше един момент, в който разговаряхме с Реал. Имаме добра връзка с тях, казаха, че ни уважават и се надявам да е истина.

Ние също уважаваме клуба, както и Флорентино Перес. Мисля, че за всички е важно, че не действаме зад кулисите. Ако се случва нещо, предпочитаме да разговаряме с Перес или с някой друг. Това очакваме от всички клубове, не само от Реал", заяви босът на парижани пред Marca. 

СНИМКИ: КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ПСЖ И МАЙКЪЛ ДЖОРДАН?

Той коментира и това дали помага, че има в отбора световен шампион като Килиан Мбапе. "Разбира се, той е един от двамата най-добри в света, както и Неймар. Ако трябва да съм честен, виждам ги като двамата най-добри. Да спечелиш световната купа на тази възраст е нещо невероятно. Той винаги иска да побеждава като Кавани, Ди Мария и всички останали. Мисля, че имаме невероятен отбор", допълни още Ал-Хелаифи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички