Пасторе пропусна трета тренировка на ПСЖ и ще отнесе глоба


Пасторе пропусна трета тренировка на ПСЖ и ще отнесе глоба
Снимка: Getty Images/Guliver

1028 0

Атакуващият полузащитник на Пари Сен Жермен Хавиер Пасторе все още не се е присъединил към съотборниците си след новогодишните празници и вече има три пропуснати тренировки на тима, съобщи Le Parisien.

Служители на ПСЖ първоначално дори не са успели да се свържат с аржентинеца, което е изненадващо, тъй като Пасторе винаги е проявявал професионализъм и се е отнасял с голямо уважение към клуба. В Париж са на мнение, че отсъствието на Пасторе е свързано с неговото желание да напусне отбора заради малкото игрово време, което получава. Френските медии допълват, че първите две тренировки на ПСЖ е пропуснал и Единсон Кавани, но уругваецът е участвал в третата и може да избегне парична санкция. Сигурно е, обаче, че Пасторе ще бъде глобен със сериозна сума.

По-късно обаче аржентинецът обясни, че това се е наложило по лични причини и в никакъв случай не е искал да навреди на отбора. "Обичам Париж, обичам ПСЖ. Никога няма да сторя нещо лошо на този клуб, който за мен е като семейство. Имах лични проблеми. Бях първият, който повярва в този проект, а клубът повярва в мен. Винаги ще бъда честен, няма да се променя", коментира Пасторе. Неговият договор с парижани е до лятото на 2019 г., а според медиите халфът иска да смени тима си, тъй като се появява твърде рядко в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички