ПСЖ загуби играч до края на годината


ПСЖ загуби играч до края на годината
Снимка: Gulliver/GettyImages

1136 0

Полузащитникът на ПСЖ Тиаго Мота ще изпусне мачовете на тима си до края на годината, след като стана ясно, че ще трябва да се подложи на операция на коляното. Опитният халф се оплаква от сериозна болка и докторите на тима са взели решение той да се подложи на артроскопия за изчистване на проблема.

Според лекарите става въпрос за малки парчета кост, които са разпръснати в капсулата на коляното и трябва да бъдат изчистени. Наставникът на французите Унай Емери разкри, че 35-годишният Мота играе с този проблем от септември насам, но вече болката е твърде силна.

"Това ни се струва като най-добрият момент през сезона, за да се направи тази процедура. Има много играчи, които чакат своя шанс, за да играят", коментира Емери. Парижани имат сериозна конкуренция за тази позиция, като 22-годишният френски национал Адриан Рабио наскоро изрази желанието си да получава повече шансове за изява.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички