ПСЖ си избра ас на Челси за наследник на Кавани


ПСЖ си избра ас на Челси за наследник на Кавани
Снимка: Gulliver/GettyImages

2947 0

Ръководството на Пари Сен Жермен ще се опита да вземе напдателя на Челси Алваро Мората през следващото лято. С тази информация спекулират днес медиите във Франция, като парижани искат дългогодишен заместник на голмайстор №1 в историята на отбора Единсон Кавани.

Според информацията, спордният директор на френския хегемон Артуро Енрике вече работи по селекцията през лятото, като са отделени за пореден път сериозни средства за подсилването на селекцията, с която разполага Унай Емери.

Испанецът започна много добре във Висшата лига, отбелязвайки няколко гола, но след това формата му спадна. Освен това се очаква смяна на мениджърите на "Стамфорд Бридж", което може да помогне значително на парижани в преследването на Мората.

Първоначално цел на ПСЖ беше Алексис Санчес, но чилиецът в крайна сметка предпочете да премине в Манчестър Юнайтед. Другата причина за интереса към Мората е фактът, че Неймар не се разбира особено с Кавани, а ръководството не иска да рискува бразилецът да поиска трансфер, тъй като в Реал Мадрид и без това готвят умопомрачителна оферта за бившия ас на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички