ПСЖ ще подсилва защитата заради Шампионска лига, на прицел е играч на Реал Мадрид


ПСЖ ще подсилва защитата заради Шампионска лига, на прицел е играч на Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

3581 0

Ръководството на ПСЖ е стигнало до извода, че трябва да подсили дефанзивната си линия, за да може през следващия сезон да е конкурентоспособен на останалите тимове в Шампионска лига. Самият факт, че парижани са първият тим през сезона, който минава границата от 100 отбелязани гола, означава, че те нямат проблем в тази зона на терена.

Испанското издание "AS" твърди, че през лятото ПСЖ ще прави опит да привлече някой опитен и млад дефанзивен полузащитник. За това погледите им са се спряли върху Каземиро от Реал Мадрид. Той има освобождаваща клауза в договора си в размер на 200 милиона. Освен това бразилската перла на тима Неймар ще бъде използван като коз в обеждаването на Каземиро да прмине в Париж.

Освен това шампионът на Франция ще има и достатъчно пари за трансфери, тъй като се очаква през лятото тимът да се раздели с цели седем играчи. Първите двама в списъка са Марко Верати и Хавиер Пасторе, а техният път ще последват Тиаго Силва, Дани Алвеш, Тиаго Мота, Левин Курзава и Анхел ди Мария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички