ПСЖ се подигра с Барселона след провала за Суперкупата на Испания (СНИМКИ)


ПСЖ се подигра с Барселона след провала за Суперкупата на Испания (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Gulliver

4803 0

Отборът на ПСЖ притежава един от най-добрите състави в европейския футбол, но също така и доста интересен отбор в социалните мрежи. Хората, които стоят зад официалните профили на тима в социалните мрежи често се забавляват на гърба на други европейски грандове. Точно това направиха вчера от френския тим, при това с Барселона.

Каталунците загубиха първия мач за Суперкупата на Испания с 1:3 от Реал Мадрид, а вчера изоставаха с 2:0 на почивката в реванша. Точно когато Карим Бензема реализира за 2:0, на страницата на ПСЖ в Twitter се появиха две снимки, на които Неймар и Дани Алвеш - двама бивши играчи на каталунците - тренират.

Минути по-късно бе качена и трета снимка, на която най-скъпият футболист на планетата е вдигнал ръце във въздуха и се смее. Именно втората снимка на Ней бързо набра популярност в Twitter, като според повечето фенове на футбола, това е било чиста подигравка с бившия клуб на играча.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички