ПСЖ с рутинна победа при завръщането на Неймар


ПСЖ с рутинна победа при завръщането на Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

1274 0

Пари Сен Жермен надигра у дома Лил с 2:0 в първи двубой от 14-ия кръг на френската Лига 1. За домакините се завърна бразилецът Неймар, който бе извън игра от 5 октомври насам. Шампионите стигнаха до победата с попадения още през първата част.

Мауро Икарди продължи с великолепното си представяне, след като откри резултата след асистенция на Идриса Гей. Малко след изтичането на първия половин час игра на "Парк де Пренс" Анхел Ди Мария преодоля Майк Майнан за втори път, а в ролята на асистент се превърна Юлиан Дракслер.

До края не паднаха нови голове и така парижани дръпнаха с 11 точки на върха в първенството пред втория Марсилия, който гостува на Тулуза в неделя. Лил пък вече няма успех в три поредни срещи от лигата и остава шести с актив от 19 точки. И за двата отбора предстоят мачове в Шампионска лига, като ПСЖ гостува на Реал Мадрид, докато Лил приема у дома Аякс. В първенството следващите им съперници са съответно Монако и Дижон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички