ПСЖ продава Кавани и вече има готов заместник


ПСЖ продава Кавани и вече има готов заместник
Снимка: Getty Images/Guliver

4515 0

Голмайсторът на ПСЖ след напускането на Златан Ибрахимович - Единсон Кавани, е с единия крак извън "Парк де Пренс". След скандала с Неймар за това кой да бие дузпите в отбора, ръководството на тима ще реши два проблема с продажбата на Кавани. Единият е настроението на бразилската мегазвезда, а вторият - неприятностите с финансовия феърплей, които се очертават за клуба.

Очаква се интересът към Кавани да е много сериозен, като редица клубове вече са влезли в контакт и с играча, и с клуба. Междувременно от ПСЖ имат план, с който да вземат негов заместник, а и да спазят финансовия феърплей.

Парижани ще направят всичко по силите си, за да вземат Алексис Санчес. Според "El Mercurio", френският гранд ще плати 10 милиона евро на нападателя на Арсенал още сега, за да не преговаря чилиецът с други отбори, а да подпише предварителен договор с ПСЖ. Така клубът може да го вземе през идното лято без трансферна сума, осигурявайки си свръхзвуково нападение между него, Неймар и Килиан Мбапе.

Този план обаче може и да не проработи. Първият избор за Алексис е Манчестър Сити и, ако не се стигне до изненадващо уволнение на Хосеп Гуардиола, по всяка вероятност Санчес ще подпише именно с "гражданите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички