ПСЖ получава изненадваща помощ, за да задържи Мбапе


ПСЖ получава изненадваща помощ, за да задържи Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

2768 0

Отдавна трансферите не само война между отделни клубове, но и борба за надмощие в най-различни сфери. Една от големите саги на тарснферния пазар е дали звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, ще остане в клуба.

Френският национал е силно желан от Реал Мадрид, но парижани разполагат със силен коз, който могат да използват, за да запазят звездата си. И това предимство се крие в американският концерн за спортни стоки - "Найк". ПСЖ вече подписа нов тригодишен договор с компанията, прибирайки по цели 25 млн. евро на сезо, което им помага да избегнат правилата за Финансовия феърплей от УЕФА. 

Килиан Мбапе пък е едно от лицата на Найк с екипа на Мбапе и маркетинговата роля на играча за парижани е изключително важна, а неговата загуба в един от следващите три сезон ще донесе загуби. Според AS първата стъпка, която трябва да се предприеме е нов договор между американския концерн за спортни дрехи и ПСЖ, като заедно се опитат да задържат и Мбапе.

Според слуховете пък звездата на ПСЖ Мбапе е обявил пред ръководството на мадридчани каква заплата иска, за да облече бялата фланелка. Вижте подробности в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички