ПСЖ наложи вето на трансфера на Неймар в Барселона


ПСЖ наложи вето на трансфера на Неймар в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

31119 0

Пари Сен Жермен е наложил своеобразно вето на завръщането на Неймар в Барселона. Според "Marca" френският клуб е готов да се раздели с голямата си звезда, дори да свали цената му, но само при условие че той заиграе в клуб, различен от каталунския гранд.

Испанското издание пише, че ръководството на парижани няма желание да преговаря с бившия клуб на бразилеца и в момента всеки друг клуб би имал приоритет пред тях. Мнението им не подлежи на промяна.

Двата европейски гранда не крият враждебността си. ПСЖ дори е заявил на лидерите на Барселона и агента на Неймар, че не искат той да се връща в Каталуня. От "Парк де Пренс" дори са разговаряли с други клубове по повод нападателя, но нямат намерение да влизат в разговори с Барселона. Според "Marca" французите дори са готови да свалят цената на Неймар от 300 милиона до 200 милиона евро, но за другите клубове.

Самият футболист иска отново да играе с червено-синята фланелка и Барселона ще продължи да настоява за трансфер, но президентът на ПСЖ - Насер Ал-Хелаифи вече показа, че е готов да брани позицията си по подобни въпроси. Съобщава се, че шампионът на Испания не желае напълно да изключи варианта да си върне бразилския национал, но признават, че потенциалната сделка е много трудна. Както е известно, французите не искат играчи на каталунците, а са готови да се разделят с Неймар само срещу пари. А какво е мнението на звездата за Реал Мадрид, който също има интерес към него, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички