От ПСЖ изригнаха срещу френско издание заради Мбапе и Неймар


От ПСЖ изригнаха срещу френско издание заради Мбапе и Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

1946 0

От Пари Сен Жермен продължават да водят война на няколко фронта. В петък от френското авторитетно издание LÉquipe излязоха с информация, че парижани ще продадат една от двете си големи звезди - Килиан Мбапе или Неймар.

А причината -  да избегне нарушаване на правилата на Финансовия феърплей. Припомняме, че шампионите на Франция са разследвани, че разходите им значително превишават приходите. Най-вече заради големите трансфери, които правят. От клуба веднага реагираха на тези твърдения и определиха, че информацията е само, за да създаде напрежение.

Ето какво написаха от ПСЖ:

За пореден път ПСЖ се чуди какви са мотивите за тази политика на L’Equipe, целяща да създаде напрежение. Написаното е напълно невярно. И понеже въпросното спортно издание постоянно разпространява крайно неверни информации за случващото се в клуба, то ПСЖ се чуди на шизофреничното писане на журналистите в L'Equipe и тяхното ръководство.

Голямата подкрепа от страна на феновете ни на стадиона и в социалните мрежи само заздравява връзката между Мбапе, Неймар, Единсон Кавани и останалите футболисти. Най-успешният клуб във Франция уверява, че ще продължи да се бори чрез диалог с тази безмилостна кампания по дезинформация, организирана срещу нас от L’Equipe. 

Наскоро Фабиньо също коментира спекулациите за трансфер в ПСЖ - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички