Официално: Кавани подписа нов договор с ПСЖ


Официално: Кавани подписа нов договор с ПСЖ

3316 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани продължи договора си с френския клуб с още две години. Новото споразумение на 30-годишният футболист е до лятото на 2020 г.

„Много съм щастлив, че продължавам ангажимента си към ПСЖ. Винаги съм казвал, че моето намерение е да продължа да бъда част от клуба, неговите привърженици и целият персонал, за да помогна на ПСЖ да се превърне в един от най-силните отбори в света,” заяви Кавани.

"Убеден съм, че ПСЖ има потенциал да постигне всичките си цели. Заедно ние ще бъдем все по-амбициозни през следващите сезони".

Уругваецът е голмайстор за французите в Шампионска лига с 20 попадения, което е и рекорд за тима. Поради тази причина президентът на клуба Насер Ал-Хелаифи, който присъства на подновяването на контракта на футболиста, го приветства като най-добрият нападател в света.

„Удължаването на договора показва огромното доверие, което Кавани има в нашия проект. Той е най-добрият нападател в света в момента. Еди се чувства страхотно в Париж и е много привързан към клуба, феновете и града”, каза Ал-Хелаифи.

"Той пише история, благодарение на целите си, своята амбиция и ангажимента, който е поел към нас. Нашите фенове обичат начина, по който Единсон винаги дава всичко от себе си, във всяка минута, във всеки един мач. Подписът му е силен знак за всички, които обичат този отбор, че могат да гледат спокойно към бъдещето с увереност, стабилност и амбиция”, коментира босът на парижани.

На 16 юли 2013 г. Кавани е представен като ново попълнение на ПСЖ, като трансферната сума е рекордна за френското първенство - 64 млн. евро. За времето прекарано на „Парк де Пренс” той има 125 гола в 192 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички