Нямах представа, че Неймар ще отиде в ПСЖ, тръби Дани Алвеш


Нямах представа, че Неймар ще отиде в ПСЖ, тръби Дани Алвеш
Снимка: Gulliver/GettyImages

1492 0

Защитникът на ПСЖ Даниел Алвеш не е подозирал, че Неймар ще премине във френския гранд, независимо че той го е убедил, че трябва да предпочете парижани пред Манчестър Сити. Както е известно, десният бранител беше пред подпис с "гражданите", но в последния завой предпочете офертата на столичани.

“Когато той ме посъветва да ида в ПСЖ, не знаех, че той може да ме последва. Може би той вече го е планирал, но аз не бях в течение. Явно точно заради това ми е казал да приема. След това аз не съм го увещавал да идва. Нищо не му казах. Е, казах му само да бъде щастлив", добави фланговият играч.

В същото време защитникът е категоричен, че никой в Барселона не трябва да се сърди на Неймар за решението му да напусне клуба.

"Да загубиш играч от такъв калибър е голям удар, но това е футболът. Същото се случва и с други клубове, когато Барселона подпише с техните добри състезатели. И все пак трябва да се уточни, че аз и Неймар не пристигнахме в ПСЖ заради парите. Амбицията да приемем нови предизвикателства е това, което ни води напред. Светът за Барса не е свършил. Докато бяхме там, ние дадохме всичко от себе си и това няма как да бъде забравено. Неймар просто реши да поеме към едно ново приключение. Той не е сторил нищо лошо", категоричен беше защитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички