Неймар пак заговори за мача Барселона - ПСЖ: Обещах да вкарам два гола


Неймар пак заговори за мача Барселона - ПСЖ: Обещах да вкарам два гола
Снимка: Getty Images/Guliver

3370 0

Любопитните изказвания от устата на Неймар това лято не спират. Всички са наясно с факта, че бразилецът би се радвал да си тръгне от ПСЖ, а поредното доказателство за това, е че в интервю Ней отново заговори за победата на Барселона над ПСЖ с 6:1 в "онзи" мач от Шампионска лига.

"Двама от моите приятели казаха, че ПСЖ имат страхотен отбор. Това беше така. Само, че приятелите ми казваха, че ПСЖ вече са се класирали, ние нямаме шанс и прочие.

Аз обаче им отвърнах: Вие сте мои приятели, работим заедно, но изглежда не вярвате, че можем да обърнем развоя на срещата. Ще преодолеем това, а аз ще вкарам два гола.

Тренирахме сутринта преди мача. Видях съотборниците си в Барселона. Никой не бе свел глава и не се бе примирил, че сме отпаднали. Имаше много усмивки. Вярвахме, че можем да постигнем обрата.

Така идва и мача на "Камп Ноу". Неймар спазва половината от обещанието си 2' преди края на редовното време, когато се разписва за 4:1. Секунди по-късно каталунците получават право да изпълнят дузпа за нарушение срещу Луис Суарес. Тогава Лионел Меси дава топката на Неймар и му заръчва да я бие, като не приема "не" за отговор. 

"Единственото нещо, което мислех тогава бе, че не мога да изпусна тази дузпа. Ако пропуснех, щях да сложа край не само на мечтите на отбора, а и на тези на всички фенове на стадиона. Това е моментът, в който най-много съм се фокусирал, когато изпълнявам дузпа. Вкарах, а това ни даде надежди и сила, че можем да стигнем до шести гол и така стана", сподели Неймар пред "DAZN".

По-рано това лято пък Неймар "съвсем случайно" се показа с екип на Барселона. Как го направи може да видите в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички