Неймар е аут за първия мач на ПСЖ, клубът: Водим преговори за продажбата му


Неймар е аут за първия мач на ПСЖ, клубът: Водим преговори за продажбата му
Снимка: Getty Images/Guliver

11343 0

Спортният директор на Пари Сен Жермен - Леонардо, потвърди, че клубът води преговори за продажбата на голямата си звезда - Неймар. Заради това той ще пропусне първия мач на тима от новия сезон в Лига 1 днес. В последните дни се говори, че освен завръщане в Барселона, пред него стои възможността и да премине в Реал Мадрид.

"Ние трябва да вземем решение за бъдещето му. Ще видим какво ще стане. Но преговори се водят. Те са по-напреднали от по-рано", заяви Леонардо, цитиран от "A Bola".

Шампионите на Франция се изправят срещу Ним в откриващия си мач от първенството, но според информацията, потвърдена от спортния директор на клуба, Неймар няма да вземе участие в двубоя.

Бразилецът все още не е и в топ физическа кондиция, след като през лятото страдаше от контузия на глезена, заради която не участва в триумфа на Бразилия в Копа Америка. По-рано това лято Неймар проведе среща с Леонардо и другите ръководители на ПСЖ, като според някои източници той открито е заявил, че иска да си тръгна от отбора. А какво искат да получат ПСЖ, за да пуснат Неймар в Барселона, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички